Equip2024-06-04T10:46:19+00:00

EQUIP

Rai Crespí

Director i fundador d’EntreHomes.
Psicoterapeuta individual, de parella i grups. Formador i supervisor de professionals en matèria de masculinitats.

LLEGIR MÉS

Adrià Sonet

Coordinador d’EntreHomes.
Responsable de l’àrea de tallers i la de formacions.
Disseny, implementació i justificació de subvencions. Terapeuta Gestalt.
Actualment de baixa per paternitat.

LLEGIR MÉS

Felipe Pereira

Gestor de projectes.
Responsable de l’àrea de grups i terapias.
Terapeuta individual i tallerista.

LLEGIR MÉS

Joel Audi

Psicòleg General Sanitari i Psicoterapeuta acreditat. Postgrau en Teràpia Corporal a Institut Integratiu. Formació en teràpia familiar i grupal pel Grup Alfa. Màster en Psicoteràpia Cognitiva- Social a la UB. Integrador Social. Especialista en gènere, prevenció i abordatge de la violència masclista, masculinitats i parentalitat.

LLEGIR MÉS

Aharon Fernandez

Psicòleg social i Psicoterapeuta d’orientació humanista integrativa. Especialista en gènere, masculinitats  i violència masclista, així com en la creació de grups d’homes d’autoconcienciació i grups de pares (tant de preparació al naixement com de criança).

LLEGIR MÉS

Vicente Tatay

Psicoteràpia Gestalt, Escuela Madrileña de Terapia Gestalt. Postgrau en Anàlisi del Procés Grupal amb Paco Peñarrubia EMTG. Formació en Teràpia de Parella amb Maria Grazzia Cechini.

LLEGIR MÉS

Albert Pons

Terapeuta especialitzat en criança i paternitat, Consultor educatiu, Formador de mestres, Terapeuta en Bioenergètica, format en el Programa SAT, Educador Infantil.

LLEGIR MÉS

Jonathan Araña

Psicòleg Social i psicoterapeuta Gestalt. Maestría en intervenció psicosocial en grups i col.lectius en situació de risc social. Especialitzat en l’acompanyament individual i grupal a homes joves i adults.

LLEGIR MÉS

Valeria Garcés

Psicòloga humanista, Sexòloga i Sociòloga. Formació en Mindfulness. Postgrau en Teràpia sexual i de parella amb orientació sistèmica.

LLEGIR MÉS

Carlos Montilla

Terapeuta Corporal Integratiu, programa SAT. Ajudant als grups “Refent-nos homes”.

LLEGIR MÉS

Jan Garrido

Educador Social. Terapeuta Gestalt. Músic.

LLEGIR MÉS

COL·LABORADORS

Roger Solernou

Terapeuta Gestalt i Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Llicenciat en Matemàtiques. Teatre dels i les oprimides. Especialitzat en acompanyament terapèutic a homes, tant a nivell grupal com individual. Pintor, ballarí de Butoh i practicant d’Arts Marcials.

LLEGIR MÉS

Nando Carnero

Psicoterapeuta especialitzat en gènere, masculinitats i violència masclista. Facilitador de grups i formador amb perspectiva de gènere i interseccional.

LLEGIR MÉS

David Sarmiento

Terapeuta Gestalt. Infermer. Especialitzat en acompanyament a la mort i al dol.

LLEGIR MÉS

Moshe Robes

Formació en EMPO Psico-Osteopatia Orgànica. Formació en Osteopatia Visceral. M.A en ‘ Gestió de conflictes Intercultural’ i mediació (Intercultural Conflict Management). Llicenciat en Ciències Polítiques.

LLEGIR MÉS

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies