Assessorament a la criança2022-12-14T17:04:08+00:00

SERVEI D’ASSESSORAMENT A LA CRIANÇA I CONSULTORIA EDUCATIVA

Espai individual per a pares o per a famílies on abordem tots aquells temes que es desperten
a partir de la criança, la condició de la paternitat (i maternitat) i la vida en família.

L’experiència de la paternitat sol comportar certs reptes específics a les persones que la vivim que fan necessària una mirada especialitzada. A més a més aquests reptes canvien depenent de l’edat de la criatura, les etapes evolutives, l’estructura familiar y d’altres circumstàncies. Però sovint hi ha certs patrons i trànsits emocionals comuns a la majoria de nosaltres com a homes.

El rol del pare està en plena transformació, i aquest espai és una invitació a la implicació, la presència, la corresponsabilitat i a obrir el cor, evitant caure en rols imposats o en fugides.

A la consulta hi compartim dubtes i vivències, hi contrastem informacions i elaborem recursos conjuntament per arribar a formes de paternitat on ens sentim amb més sintonia amb nosaltres mateixos. Aquests temes poden ser la cura d’un mateix en la criança, la gestió de conflictes, l’acompanyament emocional, els límits, les frustracions i rebequeries, l’acompanyament de l’alimentació o la salut, el control d’esfínters, l’escolarització, la prevenció de complicacions psicoemocionals posteriors, com tenir cura de la relació amb parella o d’altres persones cuidadores (si n’hi ha), la sexualitat, els germans i germanes, famílies reconstituides, com trobar espais personals, el paper de la comunitat en la criança, etc.

Les etapes infantils, especialment en els primers anys de vida, tenen un impacte enorme tant en la criatura com en les persones que hi establim els vincles primordials, especialment les mares, els pares i els germans i germanes. 

L’acompanyament d’un embaràs, un naixement, un puerperi i la infància d’una criatura és una gran oportunitat de transformació personal i una porta a múltiples regals de la vida per a nosaltres.

Formulari de sol·licitud d’informació

He llegit i accepto la Política de Privacitat *

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies