Presentació2023-04-24T18:02:10+00:00

PRESENTACIÓ

EntreHomes és un ampli projecte d’acompanyament terapèutic i pedagògic especialitzat en la condició masculina. Treballem amb la intenció de promoure processos de consciència i transformació personal i col·lectiva que impulsin el desenvolupament de noves maneres de ser homes més conscients, plurals i íntegres.

Ens mou el desig de construir una societat més humana, equitativa i saludable en les relacions de gènere. Una societat en la que homes, dones i altres identitats no binàries puguin elaborar processos interns en espais segurs per revisar i reparar les seves relacions amb si mateixos i amb l’altre/a. Creiem que és un imperatiu actual necessari que els homes prenguem una actitud proactiva en la part que ens correspon.

Amb la intenció de realitzar acompanyaments més adequats en la nostra tasca tenim en compte els diferents cicles vitals, com la infantesa, adolescència, joventut, adultesa i vellesa, així com els diferents eixos que interseccionen la realitat de molts homes: procedència, classe i grup social, orientació i identitat sexual, color de pell, etc.

Per altra banda, en el nostre abordatge defugim de la unilateralitat dels discursos cognitius i moralistes, prioritzant la integració dels diferents àmbits interns que constitueixen la dimensió humana: emocional, senso-corporal, intel·lectual, social i espiritual. Tot i la urgència social del moment que vivim, prioritzem el respecte als ritmes individuals i col·lectius de les persones amb les que treballem, confiant en l’autoregulació organísmica i el poder de la presa de consciència que dona la vivència i el compartir.

Per últim, EntreHomes també és un espai de formació continuada per a professionals del camp social, pedagògic i de la salut que volen incrementar els seus recursos i coneixements al voltant de la dimensió actual masculina i que desitgen ampliar la seva mirada i millorar l’acompanyament professional a aquest col·lectiu.

ELS NOSTRES REFERENTS TEÒRICS
GIREN AL VOLTANT DE LA  PSICOLOGIA HUMANISTA:

Teràpia Gestalt
Teràpia Corporal Integrativa
Teràpia Sistèmica
Perspectiva de gènere i dels feminismes
Teràpia Rogeriana
Psicología Orientada a Processos
Psicología dels Eneatips
Codependència
Bionergètica
El moviment mitopoètic de les masculinitats

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies