EntreJoves2023-04-24T17:40:13+00:00

GRUP DE NOIS “ENTREJOVES”

A la nostra adolescència i joventut com a homes es produeixen una gran quantitat de canvis que poden crear molts dubtes i inseguretats per raons diverses: comparar-nos amb altres nois, sentir que no encaixem, dubtes sobre la nostra identitat o orientació sexual, per com responem davant la sexualitat i la intimitat, o per la forma que tenim de relacionar-nos amb la família, la parella o els amics. Tot això es pot convertir en desorientació, inseguretat i enuig, de vegades sentint-nos perduts, tenint relacions que no ens satisfan, o no saber qui som.

Espai per a joves
de 18 a 23 anys
que s’identifiquin com a nois.

Des d’EntreJoves oferim un espai de trobada, respecte i confiança per poder expressar-se en llibertat. No es tracta que canviar la manera de ser sinó que, sent com és cadascú, poder comprendre el que està succeint per relacionar-se millor amb altres persones. Compartirem amb altres companys i descobrirem nous recursos que facilitin a trobar les respostes que ja són dins d’un mateix i que ajudaran a afrontar els reptes i a gestionar els conflictes que sorgeixin a la vida d’una manera més sana i creativa, sentint-se més còmode i a gust amb qui és cadascú i amb les teves relacions.

Què s’espera de mi com a noi avui en dia?
Com em diuen que m’he de comportar si vull ser acceptat?
Què puc mostrar i què he d’amagar?
Què faig amb allò que crec que no agrada a altres de la meva manera de ser?
Com em sento quan he de fer alguna cosa que no hi estic d’acord per sentir-me acceptat?
Com gestiono la pressió, l’enfado, la tristesa, l’ansietat o la vergonya?
I la sexualitat?
Com influeix tot això en les meves relacions?
Amb qui comparteixo els meus dubtes, les meves inseguretats i les meves pors?

OBJECTIUS

  • Crear un espai de confiança on poder-se expressar amb llibertat i compartir amb altres nois totes les inquietuds i dubtes sobre els temes que preocupin en cada moment.
  • Compartir la manera única de ser noi de cadascú, veure i compartir altres maneres de ser-ho des del respecte i la compressió.
  • Experimentar i qüestionar l’expressió de la sensibilitat, la vulnerabilitat, la tristesa o la vergonya en les relacions.
  • Experimentar i qüestionar l’expressió de l’agressivitat, la valentia, la força o el control de les emocions a l’experiència habitual de ser noi.
  • Experimentar i qüestionar com és la cura cap a nosaltres mateixos, cap a altres nois i homes, i cap a la resta de persones amb qui ens relacionem.
  • Investigar sobre el feminisme, la diversitat sexual i de gènere i reflexionar sobre com ens fa sentir.

CONTINGUTS

Creences, estereotips i identificacions amb lo masculí

Poder i força

Emocions: ràbia, tristesa, por i vergonya

Relacions d’amistat, parella i altres

Sexualitat i plaer

Límits i consentiment

Desig i pornografia

Xarxes socials, identitat, pressió i ciberbullying

Autoimatge, autoestima i diversitat corporal

Salut mental: depressió i ansietat

Consum, addiccions i conductes de risc

Autocura i cura de l’altre

Diversitat sexual, de gènere i homofòbia interioritzada

Homes i feminisme

Actualment aquest grup no està actiu.

Formulari de sol·licitud d’informació

He llegit i accepto la Política de Privacitat *

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies