EQUIP

Jan Garrido2024-05-27T18:07:00+00:00

JAN GARRIDO

Formació

Educador Social. Terapeuta Gestalt. Músic.
Iniciat en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Meditació Vipassana.
Especialitzat en acompanyament al dol perinatal.
Participant en el grup d’eneagrama i constel·lacions familiars a l’Institut Gestalt.
Format en intervenció amb menors autors de delictes sexuals. Format en intervenció amb joves pertanyents a bandes llatines. Format en Humor i Resiliència amb Stefan Vanistendael.
Supervisió, formació i acompanyament a professionals de l’acció socials, equips educatius i docents en salut emocional, atenció a la diversitat, comunicació i perspectiva de gènere.
Formador de terapeutes gestalt a l’Institut Gestalt.
Membre investigador del model UTE del Centre Penitenciari Villabona. Grups de pares a Centres Penitenciaris. Membre fundador del grup de música familiar Xiula.
Membre de l’equip d’EntreHomes, acompanyament terapèutic a homes en la seva masculinitat i a pares en la criança.

Sobre mi

He tingut interès per l’autoconeixement des de ben petit. La meva mare, seguidora del mètode de consciència i cos de la Fedora Aberastury durant més de 40 anys, m’ha transmès una passió per entendre la salut més enllà dels canons establerts. Tot aquest interès va esclatar a l’adolescència, on a part de rebel·lar-me contra tot i tothom va caure a les meves mans un llibre de Carlos Castaneda i totes aquestes preguntes i inquietuds van emergir amb més força que mai fent despertar en mi una sed insaciable per explorar la consciència humana i el món. Des de llavors que no he parat de buscar. He viatjat 5 cops a l’Índia, he explorat la meditació i els estats alterats de consciència, m’he format tant com he pogut per acompanyar a persones en el seu camí, la gestalt, les constel·lacions, l’eneagrama, el treball amb somnis, la música, el treball corporal, grups d’homes, psicoteràpia feminista, etc.

Des de jove que acompanyo a infants i joves i les seves famílies, tant en el món del lleure, al cau, com a diferents entitats del tercer sector, on a poc a poc vaig prenent consciència que els col·lectius en risc m’atrauen especialment. Als 25 anys decideixo creuar a peu sol els Pirineus, de mar a mar, dormint al ras i amb allò mínim per sobreviure. D’aquest viatge iniciàtic torno amb la clara comprensió que el que he vingut a fer al món és acompanyar el dolor, tant el meu com el dels altres, especialment el dels col·lectius més desfavorits. Estudio Educació Social i començo a treballar en centres de menors, justícia juvenil, presons i diferents projectes socials I ONG’s.
Paral·lelament, la música sempre m’ha acompanyat I al 2013 neix Xiula on puc fer confluir tot el que he après en un projecte de música familiar, educatiu i que fa intervenció entitats socials i educatives. I ja darrerament començo a acompanyar a persones a teràpia, fer supervisió a equips educatius i en formacions de terapeutes gestalt, grups d’homes i grups de pares a presons.

Fa dos anys m’està travessant l’experiència de ser pare i fer una família des de l’amor i aquest fet m’està nodrint molt, tant pel que fa a traspassar noves capes de mi com d’aprendre a estimar millor, ampliar la meva capacitat de cura i revisar el meu lloc com a home i com a pare.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies