Revisant masculinitats: prevenció, responsabilització y transformació de violèncias masclistes2024-04-08T11:18:11+00:00

REVISANT MASCULINITATS:

PREVENCIÓ, RESPONSABILITZACIÓ I TRANSFORMACIÓ DE VIOLÈNCIES MASCLISTES

Amb la col·laboració de:

Reptes:

  • La promoció de masculinitats igualitàries i saludables entre joves per a prevenció de violències masclistes.
  • L’acompanyament a la responsabilització i transformació de violències exercides per homes.
  • La millora en la gestió de violències masclistes i revisió de masculinitats des d’una perspectiva interseccional per part de professorat de centres educatius i professionals de l’àmbit social i de la salut.
  • La creació d’un model de formació per a l’acompanyament a grups d’homes que generi millores en l’àmbit personal (viure masculinitats més sanes, menys violentes, més conscients i responsables), i alhora tingui un efecte beneficiós a nivell social.

Objectius:

1. Formar professorat de secundària, talleristes, psicoterapeutes i facilitadors de grups d’homes en gestió de violències masclistes amb perspectiva interseccional.

2. Sensibilitzar a joves en violències masclistes i masculinitats igualitàries des d’una perspectiva interseccional.

3. Acompanyar homes que han exercit o exerceixen violència masclista en el seu procés de responsabilització i transformació.

4. Crear i implementar una formació per a persones que faciliten grups d’homes, sistematitzant diferents enfocaments, continguts i metodologies d’abordatge de la revisió de masculinitats en l’àmbit personal que alhora tingui un efecte beneficiós a nivell social.

ACTIVITATS

A1. i A4.

Presentacions del grup d’homes “Deslligant-nos de la violència” i activitats amb homes de revisió, responsabilització i transformació de violències masclistes.

A1. i A5.

Grup de joves a l’Espai Jove Les Basses enfocat al treball en masculinitats igualitàries des d’una perspectiva interseccional.

A2. i A6.

Tallers per a estudiants del CFGS d’Integració Social de l’Institut Salvador Seguí sobre masculinitats, interseccionalitat, i prevenció i abordatge de violències masclistes.

A8.

Formació per al claustre de professorat de l’Institut Salvador Seguí en masculinitats, violències masclistes i interseccionalitat.

A7.

Sessions de psicoteràpia individuals d’acompanyament a homes que han exercit violència per a la responsabilització i transformació.

A3.

Formació per a professionals en acompanyament de violències masclistes amb perspectiva interseccional.

A9.

Supervisió a professionals de l’àmbit social, de la salut i educació que treballen amb homes.

A10.

Disseny i execució d’una formació per a professionals que acompanyen a homes.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies