FoSuMa: Formació i Supervisió en Masculinitats per a professionals2023-12-22T09:14:01+00:00

FoSuMa:

FORMACIÓ I SUPERVISIÓ EN MASCULINITATS PER A PROFESSIONALS

Amb el suport de:

En aquest projecte es parteix de la base que per a l’erradicació de les violències masclistes no n’hi ha prou amb l’atenció a víctimes (majoritàriament dones i persones del col·lectiu LGBTIQ+), també cal donar suport des d’una mirada interseccional a qui l’exerceix perquè l’aturin i es produeixi un canvi. Aquest és el treball que afronta EntreHomes com a entitat.

L’interès social d’aquest projecte és que les intervencions socioeducatives dels professionals de l’àmbit de masculinitats (talleristes, psicoterapeutes, educadors/es) tinguin un major efecte transformador, i per això cal que tallers i sessions individuals es duguin a terme des d’una perspectiva interseccional per tenir en compte les diferents vulnerabilitats, privilegis i opressions en diferents eixos interseccionals dels col·lectius amb qui es treballa, siguin joves o homes adults que han exercit violència.

Objectius:

1. Formar a professionals de la intervenció i acció social en perspectiva interseccional aplicada a l’àmbit de masculinitats i violències masclistes.

2. Donar suport a aquests professionals a través de sessions de supervisió de casos i situacions.

3. Fer difusió dels coneixements adquirits, compartint les reflexions, aprenentatges, bones pràctiques i conclusions en format videoconferència que sigui útil per a altres professionals del sector de la intervenció i acció social.

ACTIVITATS

A1.

Formació per a professionals (psicoterapeutes, talleristes, educadors) en acompanyament de masculinitats i violències masclistes amb perspectiva interseccional.

A2.

Supervisió a professionals de la intervenció i acció social enfocada a la revisió de casos individuals i situacions concretes que s’hagin viscut en tallers socioeducatius de gènere, masculinitats i violències masclistes.

A3.

Presentació online compartint l’enfocament del treball amb homes, reflexions i aprenentatges adquirits durant el projecte. Activitat dirigida a professionals de la intervenció i acció social de serveis socials i altres entitats, per donar a conèixer els serveis que s’ofereixen des de l’entitat i facilitar derivacions de casos.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies