EQUIP

Carlos Fernandez Montilla2024-04-08T15:33:18+00:00

CARLOS MONTILLA

Formació

– Programa SAT
– Terapeuta Corporal Integrativa a l’Espai TCI Barcelona
– Procés d’ajudantia a TCI
– Procés d’ajudantia a “Refent-nos homes”
– Fotògraf

Sobre mi

La meva orientació sexual marca des de ben petit el meu interès i preocupació pel gènere, el fet de no entrar als cànons normatius em va fer sentir aliè al món dels homes, a aquest món en què ser home té una sèrie de característiques concretes amb les que jo no em sentia identificat. Però al mateix temps, era conscient que era un home i per això, acompanyat pel moviment feminista durant anys, el 2017 vaig buscar un grup d’homes on poder entendre per què jo, i d’altres com jo, semblàvem no pertànyer a aquest espai masculí. Va ser amb el grup del Rai Crespí que vaig poder curar la meva relació amb l’home, tant a nivell propi com aliè i sentir que, d’alguna manera, havia tornat a casa, a una llar de la qual sempre n’havia format part.

El meu camí cap a l’autoconeixement comença el 2009 amb la mort de la meva mare. En comprovar la meva dificultat per acompanyar-me emocionalment en el meu dol començo a fer teràpia. Ara, amb els anys, m’adono que aquest va ser l’inici d’una mirada cap a mi mateix que no ha parat i que ha esdevingut una pràctica vital constant. Aquest dol també va obrir un camí cap a l’espiritualitat. En aquest sentit, la meditació és també per a mi una porta bàsica al meu quotidià per mantenir-me atent als meus processos emocionals i unit al meu instint.

L’acompanyament d’adolescents i joves m’ha permès guarir les ferides derivades de la meva infància i adolescència. La meva feina com a dinamitzador de grups en tallers d’infància i joves, travessat pel joc i l’absència de judici, em recorda com és de necessari oferir eines des d’edats molt primerenques perquè puguem acompanyar-nos millor al llarg de totes les etapes de la vida.

La fotografia va ser la meva eina principal durant anys, la qual m’ha ajudat a desenvolupar una capacitat d’observació que ara m’és molt útil per acompanyar-ne d’altres. El teatre i la dansa també han estat sempre presents a la meva vida i m’han ajudat a contactar amb el meu cos, cosa que unida al meu treball terapèutic, m’han permès acceptar-lo, ja que durant anys me’n vaig sentir molt desconnectat.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies