EQUIP

Adrià Sonet2022-08-10T11:51:13+00:00

ADRIÀ SONET

Formació

Màster en Globalització, Desenvolupament i Cooperació, Universitat de Barcelona. Treball de Fi de Màster sobre grups d’homes (2021-2022)
Formació en Teràpia Gestalt, Espailúdic Escola Gestalt de Catalunya (2018-2021)

Projectes locals i internacionals coordinats:
Codi 3b6i: Drets Humans en acció glocal: projecte d’Aprenentatge Servei en 3 instituts públics de Barcelona per aprendre sobre Drets Humans.
Game On, inclusion through educational game design: projecte internacional sobre l’ús del disseny de jocs en grups com a eina per a fomentar la inclusió social.
Agora’: projecte europeu que inclou una investigació sobre discriminacions de gènere en espais públics i un manual amb activitats per treballar la prevenció de discriminacions de gènere entre joves.

Formacions internacionals facilitades: http://trainers.salto-youth.net/AdriaSonet/

Sobre mi

Vaig estudiar química a la universitat per lleialtat familiar, d’això me n’he adonat amb els anys. Després d’estar un temps viatjant buscant-me, vaig veure clar que volia dedicar-me a l’àmbit de l’educació social. Vaig topar amb el programa Erasmus+ i vaig aprofitar les possibilitats que oferia, tant per formar-me jo com per crear projectes de temes que em semblaven rellevants, amb gent inspiradora. Allà va començar el meu camí d’autoconeixement i revisió. Des de llavors, lo personal i lo professional van de la mà i estan en sintonia.

Connectar amb el meu cos a través del Contact Improvització va ser sanador. Abans, “utilitzava” el meu cos, com si fos una eina. Mica en mica, el vaig començar a sentir, i amb això, a poder escoltar-me i cuidar-me tenint en compte el que em diu. Em va semblar tant potent i necessari que més persones visquessin aquest procés, que vaig començar a crear projectes formatius subvencionats que tinguessin aquest objectiu.

Estirant del fil de l’autoconeixement a través del cos, vaig començar la formació en teràpia Gestalt. El stage de sexualitat del segon curs em va mostrar una escletxa que no hi havia mirat fins llavors: relacionar-me amb homes més enllà de lo competitiu o lo lúdic, permetent-me fer-ho des de la vulnerabilitat, l’honestedat i l’autenticitat. Amb la voluntat d’explorar més en aquesta direcció, vaig entrar al grup “Refent-nos homes”, sent un procés alliberador i reparador.

Ara contribueixo a la missió d’EntreHomes des de la sala de màquines, gestionant projectes i subvencions sobre masculinitats des d’una mirada feminista i interseccional, amb la voluntat que més homes visquin la masculinitat de forma més sana.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies