EQUIP

Leo Carrasco2022-08-05T14:04:42+00:00

LEO CARRASCO

Formació

Psicopedagog per la Universitat de Barcelona.
Educador Social per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Terapeuta Gestalt (Institut Integratiu)
Terapeuta Corporal Integratiu (Cercle TCI)
Format en Programa SAT per la Fundació Claudio Naranjo. Psicologia dels eneatipus
Format en Psicomorfologia
Formació en Pedagogia Sistèmica

Altres:
Docent a l’ Equip Cercle TCI
Educador Social a Serveis Socials
Procés ajudantia a Cercle TCI (Terapia Corporal Integrativa)

Sobre mi

Des de fa vint-i-cinc anys, treballo en l’àmbit d’acompanyament a persones des de diferents perspectives; educativa, social, laboral, terapèutica, grupal, de gènere…

Ja a la meva adolescència, recordo el meu interès per l’acompanyament en els processos vitals de les persones i vaig orientar la meva formació en aquests àmbits, primer com a educador social i després com a psicopedagog.

La meva tasca professional ha estat sempre lligada a acompanyar els canvis i transformacions personals, tant des de la perspectiva terapèutica, educativa, com d’inserció social, laboral i formativa.

He treballat amb l’educació a infants i joves en risc d’exclusió social en centres educatius, i el suport a famílies en relació amb l’educació de les seves filles i fills des d’una perspectiva de serveis socials.

Una altra part del meu desenvolupament professional en l’àmbit psicopedagògic ha estat programant i implementant projectes de formació continua concebuts per a l’actualització professional de col·lectius de diferents sectors.

Per mi sempre ha estat clau la indagació en l’àmbit personal i en relació amb aquesta inquietut vaig començar el meu camí d’autoconeixement. Em va ajudar a desobrir els meus mecanismes caracterials automàtics i em va donar molta apertura emocional i visió més ampliada dels meus recursos personals. En resum em va ajudar a sentir-me més ple i lliure.

Des d’aquesta propia vivència, puc donar suport a d’altres persones que volen iniciar el seu procés de recerca personal.

Des de l’any 2012 soc terapeuta i acompanyo a persones en processos de teràpia individual i també grupal.

Entenc el procés terapèutic com un camí de recerca i autodescobriment des d’un lloc de cura i respectuós, amb la finalitat de què la persona pugui redescobrir els seus propis recursos i millorar la seva qualitat de vida.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies