EQUIP

Laura Debasa2022-09-01T13:09:02+00:00

LAURA DEBASA

Formació

Actualment en curs de: Grau de Psicologia,
procés d’observació a la formació de Teràpia Gestalt a Espai Lúdic Escola Gestalt de Catalunya,
Psicologia integrativa Programa SAT de Claudio Naranjo,
i Masculinitats: Reflexions i propostes per promoure la perspectiva feminista entre els homes, formació del departament de Prevenció de Violència Masclista de l’Ajuntament de Barcelona.

Sobre mi

La meva experiència professional ha transitat entre la gestió de projectes i la coordinació d’equips de treball. L’interès per altres llengües i cultures, el maneig de les habilitats comunicatives i la curiositat profunda de l’impacte dels processos psicoemocionals en les relacions personals m’han acompanyat i fascinat per igual al llarg dels anys.

Tot i la meva incipient atracció per la psicologia, el meu recorregut acadèmic i professional semblava caminar en una altra direcció, encara que ara diria que més aviat anava en paral·lel. Després de més de quinze anys dedicada a la gestió de transport internacional i molts anys de teràpia individual, el 2015 vaig iniciar la formació en Teràpia Gestalt amb la intenció d’ampliar la meva pròpia consciència i conèixer-me millor. També buscava eines per acompanyar millor, principalment a mi mateixa, però també a les persones amb qui col·laborava. La transformació personal que vaig viure durant el procés de formació va marcar un abans i un després, obrint la porta a un horitzó nou. Aquest punt d’inflexió em va conduir a voler trobar una altra manera de viure, de treballar i d’estar al món molt més afins a mi.

Simultàniament, com a dona sempre immersa en entorns masculins, aquest constant impuls d’indagació em va acostar així mateix a la mirada amb perspectiva de gènere que plantejaven els feminismes i que m’ajudava a comprendre moltes situacions per a les quals no trobava respostes prou clares ni reconfortants a la psicoteràpia.

Com a resultat d’aquesta sèrie de sincronicitats gairebé màgiques (i moltes altres), el 2019 m’incorporo a l’equip d’EntreHomes on actualment compagino la coordinació del projecte amb l’acompanyament de processos psicoterapèutics.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies