Teràpia2019-09-12T08:14:14+00:00

TERÀPIA

La teràpia és un espai individualitzat on acollim el que estiguis vivint. T’acompanyem a estar amb tu mateix, a augmentar l’autoescolta i coneixement de tu mateix, de la gestió interna i relacional que fas, aprofundint sense judici en el que vagis descobrint. T’ajudem a prendre consciència de la problemàtica que et porta a demanar ajuda, a veure com has arribat fins aquí, desentrellar l’origen de la teva dificultat, de manera que et puguis fer més responsable per d’encarar els moviments que necessites.

Comptem amb un equip amb àmplia experiència en l’acompanyament terapèutic en molts tipus de processos personals, en alguns casos específics o comuns als homes. Som aquí per ser un recolzament i un mirall en els moments difícils mentre vas recuperant l’equilibri perdut.

TERÁPIA ESPECIALITZADA EN HOMES

Ser home avui en dia pot suposar certs elements comuns que fan interessant un acompanyament terapèutic especialitzat. La crisi dels models masculins patriarcals, alhora que la pervivència de la seva concepció errònia, solen ser factors que generen patiment i limitacions en molts de nosaltres. Deixar anar les velles pells que ens donaven seguretat es un acte de valor. Paral·lelament, el canvi en les expectatives de com hem de ser els homes al segle XXI, i la manca de referents integrats en les nostres biografies, pot suposar un camí difícil, amb molta exigència, culpabilitat i desorientació.

A EntreHomes tenim en compte d’on venim històricament els homes, tot i la immensa varietat que ens compon, i us acompanyem en aquest camí de creixement.

COM FUNCIONA I QUI LA POT DEMANAR:

*La freqüència i durada del procés terapèutic al llarg del temps es pacta entre el client i el terapeuta en base a diferents criteris, i es va readequant a mesura que s’avança en el procés.

*La durada de les sessions és d’entre 1 hora i 1 hora i mitja, segons el tipus de treball.

*Atenem homes adults i adolescents a partir de 12 anys.

* També atenem persones que no van néixer homes i que al llarg de la seva vida han transitat a la identitat “home”, i a persones que van néixer homes i han transitat a altres identitats, siguin binàries o no.

Formulari de Sol·licitud d’informació

Vull sol·licitar: Hora per a una consulta
Vull sol·licitar: Més informació sobre les consultes terapèutiques
He llegit i accepto la Política de Privacitat *

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies