EQUIP

Nando Carnero2019-07-22T08:50:56+00:00

NANDO CARNERO

Psicòleg.

Terapeuta especialitzat en gènere, masculinitats i violència masclista. Facilitador de grups i formador amb perspectiva de gènere i interseccional. Terapeuta individual i grupal del Servei d’Atenció a Homes (SAH).

Formació

Llicenciat en Psicologia per la UAB
Format en Treball de Processos a Portland (EUA), Suïssa i Catalunya
Format en Violència Sexual aplicada a la intervenció amb homes, amb Creación Positiva
Format en Interseccionalitat aplicada a la intervenció amb homes, amb Marisela Montenegro.
Format en Eines Feministes per a l’actuació davant les violències vers les dones, a la Universitat CESMECA (Mèxic)
Format en Masculinitats, Patriarcat i Poder, amb Hugo Hubermann
Format en Facilitació de Grups amb Fil a l’Agulla
Format en Teatre Social amb Héctor Aristizabal i Fil a l’Agulla
Experiència en Meditació Vipassana i Moviment Autèntic

En perspectiva de gènere i de masculinitats, des del 2013 he treballat en diferents projectes i associacions:

–  Co-fundador i membre de l’Associació Cúrcuma (2013-2015)

–  Formador i tallerista en gènere i masculinitats a Mèxic i Guatemala (treball en associacions, comunitats locals i universitats)

–  Projecte Canviem-ho, Servei d’Atenció a Homes per a la promoció de relacions no violentes (SAH). Ajuntament de Barcelona (2017 – 2018)

–  Servei d’Atenció a Homes per a la promoció de relacions no violentes (SAH). Ajuntament de Barcelona. Terapeuta individual i grupal amb homes que exerceixen violència masclista (actualment)

–  Tallerista col·laborador a Fil a l’Agulla

Sobre mi

M’apassiona reflexionar, experimentar i aprendre sobre com les persones ens relacionem. Crec en el potencial de les persones per desenvolupar-se i créixer, guanyar consciència sobre un mateix i apropar-se i conèixer cada vegada més les emocions, necessitats, somnis i estils propis de cadascú.

Acompanyo homes en el camí de l’autoconeixement, la responsabilització, la consciència del propi poder i el desenvolupament personal i social.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies