EQUIP

Vicente Tatay2022-08-05T13:07:29+00:00

VICENTE TATAY

Formació

Psicoteràpia Gestalt, Escuela Madrileña de Terapia Gestalt
Postgrau en Anàlisi del Procés Grupal amb Paco Peñarrubia EMTG
Formació en Teràpia de Parella amb Maria Grazzia Cechini
Formació en el Programa DLO – Desenvolupament de líders i organitzacions, Institut Gestalt
Formació en Teràpia Feminista y Transformació Social, Red de Psicoterapeutes Feministes
Diplomat en Masculinitats, Polítiques Públiques i Intervenció Social, Fundació Cepaim
Escola metodològica en Masculinitats Equinoccio, Centro Bartolomé de las Casas de San Salvador
Llicenciat en CC. Empresarials. Postgraduat en “Desigualtat, Cooperació i Desenvolupament”

Sobre mi

Des de 2003 he treballat acompanyant organitzacions i grups humans en processos de canvi per a la recerca de solucions participatives davant dels seus reptes a l’estat espanyol i Amèrica Central.

L’any 2008, fruit d’una crisi personal motivada per la desorientació i inseguretat que sentia al veure en mi mateix la repetició de conductes i creences que rebutjava del model masculí tradicional, em vaig apropar a diferents grups d’homes per començar un treball personal de revisió des de la mirada de les masculinitats i la perspectiva de gènere. Des d’aleshores me he anat format en el treball amb homes i de gènere mesclant el meu treball d’acompanyament a homes en teràpia individual i facilitació de grups amb la meva participació personal en altres espais d’incidència i reflexió.

Durant tot aquest procés he pogut revisar el rol que exerceixo i exercim tots els homes a les nostres relacions socioafectives (què s’espera de mi com a home: com a parella-amant-company, com a amic, com a pare, com a fill, com a treballador, etc.) com tot això afecta a la nostra identitat i com s’estableix en la prevalença d’una societat patriarcal que promou normes socials i culturals que ens duen a la construcció d’estereotips de gènere amb enormes desigualtats entre homes, dones i les diferents identitats de gènere, reforçant relacions de poder desiguals i legitimant models socials violents per a la convivència, resolució de conflictes i l’exercici del poder.

Posteriorment, vaig iniciar el meu camí professional en el camp de la teràpia on aplico una mirada de gènere en els processos d’acompanyament que realitzo amb homes, dones i parelles. Adonar-nos de com som construïts i construïdes socialment i les creences, actituds i accions que hem assumit conscient i/o inconscientment del model imperant ens permetrà abordar situacions de crisi o malestar amb el nostre ser homes/dona a la vida. Això promou un major benestar i desenvolupament personal, emocional i espiritual que ens permet explorar noves maneres de ser i estar a la via i ens obre camins a vies, metes i inquietuds alternatives.

Així és com he trobat el sentit de la meva feina, integrant les meves inquietuds, recerca i treball personal amb la meva formació i ocupació professional. En aquest context actual, marcat per canvis culturals, socials i relacionals profunds, gaudeixo acompanyant a homes que estan acceptant el repte de re-definir aquesta categoria i exploren nous camins desconeguts sentint que tenen nous rols, noves metes i inquietuds.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies