EQUIP

Jonathan Araña2022-08-05T13:53:42+00:00

JONATHAN ARAÑA

Formació

Llicenciat en Psicologia. Especialització en psicología social. Universitat de la Laguna. Col·legiat número 29670 (COPC).
Màster oficial en “Intervenció psicosocial” amb perspectiva de gènere, en col·lectius en situació de vulnerabilitat (Migració, joventut i infància i família). Universitat autònoma de Barcelona.
Psicoterapeuta Gestalt. (Cercle gestalt, Barcelona).
Co-tutor ajudant en grup de formació Gestalt 2022-2025
Procés terapèutic grupal en “Re-fent-nos homes”.2017-2021
Ajudant referent en procés grupal en “Re-fent-nos homes” 2020-2022

Sobre mi

Durant el meu recorregut professional m’he dedicat especialment a l’atenció i acompanyament de persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat des d’una perspectiva integral (personal i social) en diverses entitats i projectes relacionats sobretot amb l’àmbit familiar i d’infància i adolescència, la salut mental i els processos migratoris així com a l’acompanyament socioeducatiu de joves adolescents en l’educació formal i informal.

Interessat a conèixer l’impacte del gènere a nivell identitari, relacional i social, arran d’una crisi personal, en 2016 començo un procés terapèutic de revisió i presa de consciència de la meva pròpia identitat masculina que m’obre les portes del treball personal i de l’autoconeixement i m’acosta a la metodología gestáltica i humanista.

Actualment acompanyo a persones a nivel grupal i individual durant el seus processos terapèutics, especialment a homes adults i joves que s’identifiquin amb la identitat masculina, amb la intenció de potenciar la salut a través de l’autodescobriment, la presa de consciència del propi caràcter i l’auto responsabilització, amb una perspectiva psicosocial i de gènere.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies