Felipe Pereira

/Felipe Pereira
Felipe Pereira2024-04-25T17:24:12+00:00

FELIPE PEREIRA

Formació

  • Teràpia Gestalt –  Cercle Gestalt
  • Procés terapèutic grupal “Refent-nos homes”. Cursant actualment
  • Procés ayudantía “Refent-nos *homes”. EntreHomes. Cursant actualment
  • Procés ayudantía grup “Deslingant-nos dels nostres Violències”. EntreHomes
  • Nova Sexualitat Masculina (Masculinidades Beta) 50h
  • Masculinitat i Violència (Universitat de Granada) 50h
  • Polifonia amorosa: Es pot pensar en l’amor? Deshilando la violència de les nostres relacions (Sórica Espai de Formació Feminista) – 100h
  • Grau en Enginyeria de les Tecnologies Industrials. Universitat de Sevilla

Sobre mi

Després d’anar aprenent sobre el moviment feminista em va sorgir la pregunta “quin és el meu espai dins d’aquest moviment?” i la resposta va ser clara, fer un treball al voltant la masculinitat. D’aquí començo a formar-me de manera autodidacta per a veure com el patriarcat influeix en nosaltres.

Mentre començo a fer aquest viatge de revisió i mirada cap al món m’adono que el meu treball com a programador se’m quedava buit, sento que vull treballar en l’àmbit social i sobretot fer una labor de transformació entorn de les masculinitats. Aquí comença una cerca per a veure com puc arribar aquí.

Quan el meu món intern va començar a plantejar-se canviar completament de carrera professional va aparèixer la Gestalt. Res més llegir sobre ella vaig sentir que, en part, ja estava en aquest procés en estar generant relacions des de la no-monogàmia, la qual cosa m’estava fent posar el focus més en mi, per a així no projectar les meves emocions i responsabilitzar-me d’això.

La Gestalt, així com el treball realitzat en els grups d’EntreHomes, m’ha permès escoltar més el meu cos i necessitats, ser més conscient que em passa més enllà del mental (patró profundament masculí) podent cada vegada estar més present i anar integrant les parts meves que van apareixent. Tot aquest procés ha fet que arribi fins aquí, a formar part de l’equip d’EntreHomes, en la maquinaria interna fent tasques de gestió i coordinació de projectes així com oferint acompanyament individual i tallers.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies